Αραβική Κουζίνα
Το Καμπάμπ (Κεμπάμπ) είναι ένα εύγευστο  μεσανατολίτικο κύριο πιάτο. Γίνεται από αρνίσιο κιμά η  μοσχαρίσιο, η μίξη και των δύο.
Η
 ονομασία του προέρχεται από την αραμαϊκή λέξη καμπάμπο που σημαίνει το 
καμένο η το απανθρακωμένο. Στα μέσα του δεκάτου τετάρτου αιώνα 
χρησιμοποιήθηκε από τους κατοίκους της περιοχής, για να περιγράψει τον 
τρόπο ψησίματος του αλεσμένου κρέατος.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις με e-mail χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.
Τα Κείμενα και οι Φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη Kamilieris.gr. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση τούς χωρίς την έγγραφη αδεία του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου